The composition of Peruvian food
Descripción del Articulo
The real appreciation of the nutritional status of a population requires full knowledge of all aspects of production and consumption. You need to know the total availability of food, chemical composition and nutritive value. Besides the dietary habits of the population and health disturbances relate...
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| Formato: | artículo |
| Fecha de Publicación: | 1957 |
| Institución: | Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
| Repositorio: | Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
| Lenguaje: | español |
| OAI Identifier: | oai:ojs.csi.unmsm:article/10737 |
| Enlace del recurso: | https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/anales/article/view/10737 |
| Nivel de acceso: | acceso abierto |
| Sumario: | The real appreciation of the nutritional status of a population requires full knowledge of all aspects of production and consumption. You need to know the total availability of food, chemical composition and nutritive value. Besides the dietary habits of the population and health disturbances related to nutrition. All these factors must be known before taking measures to adjust the production and distribution of food, in order to improve current eating habits. |
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Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
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