EVALUATION OF OCHRATOXIN A IN Theobroma cacao L. "trinitario cacao", BY HIGH-EFFICIENCY LIQUID CHROMATOGRAPHY (HPLC) AND MICOTOXYGENIC ANALYSIS DURING THE PROCESS OF HARVESTING, FERMENTATION, DRYING AND STORAGE

Descripción del Articulo

The presence of ochratoxin A (OTA), a mycotoxin with carcinogenic properties, was analyzed in the beans of Theobroma cacao L. "trinitario cacao" from the collection center of Pisana-Tingo Maria, of the San Martin Region, Peru. The samples were collected in four stages of production: harves...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Ramos, Norma, Castro, Américo, Félix, Miguel, Milla, Félix, Soria, Raúl, Alcarraz, Mario, Ramos, Donald, Choquesillo, Fritz, Acha de la Cruz, Otilia, Blancas, Jesús, Rodriguez, Nadia, Valdivieso, Diego
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/67
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/67
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Ochratoxin A (OTA)
trinitarian cocoa
immunoaffinity columns
high performance liquid chromatography
Ocratoxina A (OTA)
cacao trinitario
columnas de inmunoafinidad
cromatografía líquida de alto rendimiento
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