The Olive: fruit of gods
Descripción del Articulo
The new concept of sustainable development satisfies the needs of the present without compromising the capacity of future generations to satisfy theirs. In order to achieve the proposed goals, it is essential to harmonize and interconnect three core elements: economic growth, social inclusion and en...
Autores: | , , , , , |
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Formato: | libro |
Fecha de Publicación: | 2017 |
Institución: | Universidad San Ignacio de Loyola |
Repositorio: | USIL-Institucional |
Lenguaje: | inglés |
OAI Identifier: | oai:repositorio.usil.edu.pe:usil/9468 |
Enlace del recurso: | https://repositorio.usil.edu.pe/handle/usil/9468 |
Nivel de acceso: | acceso embargado |
Materia: | Cocina (Aceitunas) Olivo (Olea europaea) Cocina (Aceite de oliva) |
Sumario: | The new concept of sustainable development satisfies the needs of the present without compromising the capacity of future generations to satisfy theirs. In order to achieve the proposed goals, it is essential to harmonize and interconnect three core elements: economic growth, social inclusion and environmental protection for the generations of both today and tomorrow. |
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Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
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