PROCESSING PERFORMANCE OF STEVIA (STEVIA REBAUDIANA BERTONI) BE CONSIDERED AS A CONDITION OF ALTERNATIVE CROP
Descripción del Articulo
A lthough stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) is a native of Peru, has become a business opportun ity far the development of the crop due to the variety of ecologica l zones to the country. The contribution of the show lies in chemical engineering with firsthand information source for the competitive...
| Autores: | , , , |
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| Formato: | artículo |
| Fecha de Publicación: | 2009 |
| Institución: | Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
| Repositorio: | Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
| Lenguaje: | español |
| OAI Identifier: | oai:ojs.csi.unmsm:article/4939 |
| Enlace del recurso: | https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4939 |
| Nivel de acceso: | acceso abierto |
| Materia: | stevia filtration drying crystallization sweetener filtración secado cristalización edulcorante |
| Sumario: | A lthough stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) is a native of Peru, has become a business opportun ity far the development of the crop due to the variety of ecologica l zones to the country. The contribution of the show lies in chemical engineering with firsthand information source for the competitive advantage that this plan! will become a new alternative crop for Peru, showing al the preliminary technical and economic feasibility of processing. |
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Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
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