Exportación Completada — 

PROCESSING PERFORMANCE OF STEVIA (STEVIA REBAUDIANA BERTONI) BE CONSIDERED AS A CONDITION OF ALTERNATIVE CROP

Descripción del Articulo

A lthough stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) is a native of Peru, has become a business opportun ity far the development of the crop due to the variety of ecologica l zones to the country. The contribution of the show lies in chemical engineering with firsthand information source for the competitive...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: García P., J. M., Porlles L., J., Ráez G., L., Romero G., Sh.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2009
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/4939
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4939
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:stevia
filtration
drying
crystallization
sweetener
filtración
secado
cristalización
edulcorante
Descripción
Sumario:A lthough stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) is a native of Peru, has become a business opportun ity far the development of the crop due to the variety of ecologica l zones to the country. The contribution of the show lies in chemical engineering with firsthand information source for the competitive advantage that this plan! will become a new alternative crop for Peru, showing al the preliminary technical and economic feasibility of processing.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).