“Elaboracion de un alimento fomulado a base de extracto de malta para alimentacion de niños en edada Pre.Escolar
Descripción del Articulo
The present work is of the formulation and evaluation mathematical of seven (07) mixtures alternative containing proportions variables of extract of malta in powder (E), pollen (P), egg whole of hen (H). cocoa powder (C), skim milk powder (L), brown sugar (A), lecithin (LS) granulated soy and soy pr...
| Autor: | |
|---|---|
| Formato: | tesis de grado |
| Fecha de Publicación: | 1997 |
| Institución: | Universidad Nacional de San Martin - Tarapoto |
| Repositorio: | UNSM-Institucional |
| Lenguaje: | español |
| OAI Identifier: | oai:repositorio.unsm.edu.pe:11458/44 |
| Enlace del recurso: | http://hdl.handle.net/11458/44 |
| Nivel de acceso: | acceso abierto |
| Materia: | Elaboración alimentos formulado Extracto Malta alimentación niños edad Pre-escolar |
| Sumario: | The present work is of the formulation and evaluation mathematical of seven (07) mixtures alternative containing proportions variables of extract of malta in powder (E), pollen (P), egg whole of hen (H). cocoa powder (C), skim milk powder (L), brown sugar (A), lecithin (LS) granulated soy and soy protein isolated from dust (PS), expressed in dry base. Were selected three mixtures by the criterion of best value nutritional destined to the feeding of children of age Pre school. The appropriate parameters for the flow of processing, characterization, and control during storage of the product was: formulation, heavy, mixed, load of trays, drying air temperature of 100 ° C for 45 minutes, cooling, grinding, packaging and stored. The content of proteins mixtures (finished product), fluctuate from 19.25 to 20.53% in dry basis, being the limiting amino acid, lysine and protein score average of 88.2%; 30 g of the product is... |
|---|
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).