INSEGURIDAD DE LA PRODUCCIÓN AGRÍCOLA DE ALIMENTOS POR EROSIÓN HÍDRICA EN LA CUENCA DEL RÍO SIGUAS – REGIÓN AREQUIPA

Descripción del Articulo

In present investigation was estimated the loss of soil by water erosion, which is the main environmental problem that limits food production because to affect adversely the ability of the soil to sustain productive agriculture, threatening to rural populations whose economy and nourishment are base...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Contreras, Eliana G., Portuguez, Marcelo, Muñoz, Ana M., Condorhuaman, Martín
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2015
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/13602
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/farma/article/view/13602
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Erosión hídrica
Siguas
producción agrícola de alimentos
Water erosion
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