THERMAL PROCESSING OF AGARICUS BISPORUS AND ITS CONTROL VARIABLES

Descripción del Articulo

The main objective of this work to estab1ish the controlled use of heat as a function of the pH in order to destroy all the microorganisms that are this bacterias anaerobic forced thermopiles and essentially mesófilas. The bacteria more resistant esporulada to 1he heat is Clostridium botulinum and i...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Salas de la Torre, N., Bazán, D., Osorio, A., Cornejo, O., Reyna, L., García Pantigozo, M., Carhuaneho, H.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2003
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/4857
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4857
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:thermal prosecution
Agaricus bisporus
eatable mushrooms
procesamiento térmico
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