OPTIMIZATION OF SEED OIL EXTRACTION YIELD FROM VITIS VINIFERA WITH SUPERCRITICAL CO2

Descripción del Articulo

The extraction yield of Quebranta grape seed oil was optimized with the response surface method. Three factors were considered: pressure (Pbar), temperature (T) and CO2 flow (F). The response variables were the oil yield, peroxide value (POV) and anisidine. The seed was characterized, and the partic...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Barriga Sánchez, Maritza, Churata Huanca, Anna, Tinoco Gómez, Óscar
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/143
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/143
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Supercritical CO2
pisco
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