Relationship between volatile compounds and consumer-based sensory characteristics of bacon smoked with different Brazilian woods

Descripción del Articulo

The authors are grateful to the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) for funding the project No. 2016/15012-2. Erick Saldaña received the support of the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica - CONCYTEC” from Peru, in the framework of the CIENCIACTIVA programme,...

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Detalles Bibliográficos
Autores: Saldaña E., Saldarriaga L., Cabrera J., Siche R., Behrens J.H., Selani M.M., de Almeida M.A., Silva L.D., Silva Pinto J.S., Contreras-Castillo C.J.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2019
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/759
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/759
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.10.067
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Wood
Curing
Gas chromatography
Mass spectrometry
Reforestation
Sensory perception
Smoke
Thermal processing (foods)
Volatile organic compounds
Multi blocks
Napping
Pork meat
Sensory attributes
Sensory characteristics
Single compound
Solid-phase microextraction
Volatile compounds
Sensory analysis
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.04.01
Descripción
Sumario:The authors are grateful to the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) for funding the project No. 2016/15012-2. Erick Saldaña received the support of the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica - CONCYTEC” from Peru, in the framework of the CIENCIACTIVA programme, through the award of a PhD scholarship under contract agreement No. 104-2016-FONDECYT.
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