Native fruits of peru as a potential source of nutrients, bioactive compounds and antioxidant capacity in the nutritional requirements of vulnerable groups

Descripción del Articulo

The authors thank the National Fund for Scientific and Technological Development (FONDECYT) of Lima, Peru, for the support provided and the Graduate School of the National University Federico Villarreal for the facilities provided for the completion of this study.
Detalles Bibliográficos
Autores: La Rosa A.J.O., Rodríguez G.A.T., Taco R.E.P.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/2288
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/2288
https://doi.org/10.47280/RevFacAgron(LUZ).v38.n2.11
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Phenolic compounds
Malnutrition
Nutritional requirement
Oxidative stress
http://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.01.01
Descripción
Sumario:The authors thank the National Fund for Scientific and Technological Development (FONDECYT) of Lima, Peru, for the support provided and the Graduate School of the National University Federico Villarreal for the facilities provided for the completion of this study.
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