Native fruits of peru as a potential source of nutrients, bioactive compounds and antioxidant capacity in the nutritional requirements of vulnerable groups
Descripción del Articulo
The authors thank the National Fund for Scientific and Technological Development (FONDECYT) of Lima, Peru, for the support provided and the Graduate School of the National University Federico Villarreal for the facilities provided for the completion of this study.
| Autores: | , , |
|---|---|
| Formato: | artículo |
| Fecha de Publicación: | 2021 |
| Institución: | Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación |
| Repositorio: | CONCYTEC-Institucional |
| Lenguaje: | español |
| OAI Identifier: | oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/2288 |
| Enlace del recurso: | https://hdl.handle.net/20.500.12390/2288 https://doi.org/10.47280/RevFacAgron(LUZ).v38.n2.11 |
| Nivel de acceso: | acceso abierto |
| Materia: | Phenolic compounds Malnutrition Nutritional requirement Oxidative stress http://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.01.01 |
| Sumario: | The authors thank the National Fund for Scientific and Technological Development (FONDECYT) of Lima, Peru, for the support provided and the Graduate School of the National University Federico Villarreal for the facilities provided for the completion of this study. |
|---|
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).