Papaya (Carica papaya) mínimamente procesada fortificada con calcio por impregnación al vacío

Descripción del Articulo

19th LACCEI International Multi-Conference for Engineering, Education, and Technology: “Prospective and trends in technology and skills for sustainable social development" "Leveraging emerging technologies to construct the future", Buenos Aires - Argentina, July 21-23.
Detalles Bibliográficos
Autores: Miñan Olivos, Guillermo Segundo, Castillo-Martínez Williams Esteward, Espíritu-Zavaleta, Junior Anderson, Sánchez de la Cruz Luis Raffael, Bustamante Sigueñas, Danny Adolfo, Símpalo-López, Wilson Daniel
Formato: objeto de conferencia
Fecha de Publicación:2021
Institución:Universidad Tecnológica del Perú
Repositorio:UTP-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.utp.edu.pe:20.500.12867/6069
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12867/6069
http://dx.doi.org/10.18687/LACCEI2022.1.1.119
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Impregnación al vacío
Fruta (Alimento)
Alimentos fortificados
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01
Descripción
Sumario:19th LACCEI International Multi-Conference for Engineering, Education, and Technology: “Prospective and trends in technology and skills for sustainable social development" "Leveraging emerging technologies to construct the future", Buenos Aires - Argentina, July 21-23.
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