CEREAL GRAIN DRYING BED JET CONVENTIONAL

Descripción del Articulo

It has been obtained the mass and heat transfer coefficients from experimental data of the granular- cereals drying such as rice, wheat, barley and oat in a conventional spouted bed column. The range of mass air flow varies from 5.2 and 40 kg/sm2. The mass transfer coefficients varies from 0.331 and...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Condorhuamán C., Cesario, Armijo C., Javier, Reyna M., Leoncio, Blas R., Fanny, Galarreta D., Hugo
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2004
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/4629
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4629
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Secado de granos cereales
lecho surtidor
columnas empacadas coeficientes de transferencia de masa y calor
lecho surtidor convencional
Drying of cereal grain
spouted bed
bed columns
mass heat transfer coefficients and conventional spouted bed
Descripción
Sumario:It has been obtained the mass and heat transfer coefficients from experimental data of the granular- cereals drying such as rice, wheat, barley and oat in a conventional spouted bed column. The range of mass air flow varies from 5.2 and 40 kg/sm2. The mass transfer coefficients varies from 0.331 and 0.789 Kg/(sm2atm), and heat transfer coefficient varies from 43.7 and 53.8 W/m2K
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