ESTIMULACIÓN ELÉCTRICA DE CANALES DE ALPACAS PARA MEJORAR SU CALIDAD ORGANOLÉPTICA

Descripción del Articulo

Electrical stimulation is a technique that may reduce the lenght of maturity, rigor mortis and acidity of meat, as well as improving sensory characteristics. The objetive of the study was to show that the electrical stimulation has a significant effect on the quality of alpaca meat such as tendernes...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Guerrero M., Oscar, Vilca L., Miguel, Ramos D., Daphne, Lucho C., Enrique, Falcón P., Néstor
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2004
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/1591
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/veterinaria/article/view/1591
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Camélidos sudamericanos
estimulación eléctrica
maduración de la carne
pH
rigor mortis
características sensoriales.
South American camelids
electrical stimulation
meat aging
sensory characteristics R
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