Kinetics of the color difference and chroma in the thermal process pulp mango (Mangifera indica L.) Haden variety

Descripción del Articulo

We have studied the kinetics of the color difference and chroma in the thermal process simple pulp (16 ° Brix) and concentrate (28 °Brix) Haden handle at different temperatures, the statistical variation of the colorimetric parameters L*, AE* and ∆C* with respect to time, and results in higher activ...

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Detalles Bibliográficos
Autores: Manayay, Damián, Ibarz, Albert, Castillo, Williams, Palacios, Lenin
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2013
Institución:Universidad Nacional de Trujillo
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional de Trujillo
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.revistas.unitru.edu.pe:article/330
Enlace del recurso:https://revistas.unitru.edu.pe/index.php/scientiaagrop/article/view/330
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Haden mango
color
kinetic
thermal process
Mango Haden
cinética
proceso térmico
Descripción
Sumario:We have studied the kinetics of the color difference and chroma in the thermal process simple pulp (16 ° Brix) and concentrate (28 °Brix) Haden handle at different temperatures, the statistical variation of the colorimetric parameters L*, AE* and ∆C* with respect to time, and results in higher activation energy analysis of the effect of temperature on the kinetic constants, leading to the conclusion that correspond to reaction kinetics zero order.
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