Evaluation of the PCI method for coffee sustainability in the Peca district, Bagua Capital 2022

Descripción del Articulo

The economic sustainability of coffee producers in the Amazon Region has been at the center of the debate during the last years, this has always been the problem in the agricultural system; therefore, the objective of the research was to describe the importance of the PCI method for the sustainabili...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Santamaría Baldera, Nemesio, Olivos Romero, Fredy George
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2023
Institución:Universidad Nacional Intercultural Fabiola Salazar Leguía de Bagua
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Intercultural Fabiola Salazar Leguía de Bagua
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revista.unibagua.edu.pe:article/143
Enlace del recurso:https://revista.unibagua.edu.pe/index.php/dekamuagropec/article/view/143
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Indicadores, dimensiones, Método PCI, sostenibilidad del café.
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