Pacha T'inka or La T'inka to Mother Earth in Apurímac

Descripción del Articulo

The community of Wirabamba (Cotabambas, Apurímac) is at 3,856 m. above sea level and its inhabitants practice a mixed agricultural and livestock economy. They are dedicated to the cultivation of bitter potatoes to produce chuño and, to a lesser extent, moraya, products that they barter for corn, whe...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Valderrama, Ricardo, Escalante, Carmen
Formato: artículo
Fecha de Publicación:1976
Institución:Universidad Católica San Pablo
Repositorio:Revistas - Universidad Católica San Pablo
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistas.ucsp.edu.pe:article/1089
Enlace del recurso:https://revistas.ucsp.edu.pe/index.php/Allpanchis/article/view/1089
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Cotabambas-Apurímac
etnografía
Madre Tierra
Mother Earth
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Pacha T'inka o la T'inka a la Madre Tierra en el Apurímac
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