LYOPHILIZATION EFFECTS ON CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIOXIDANT CAPACITY IN PULP OF FOUR VARIETIES Mangifera indica

Descripción del Articulo

The mango, Mangifera indica L., is a tropical fruit that stands out for its particular flavor and aroma, is widely accepted. In this paper the effect of lyophilization on the pulp four mango varieties was evaluated: Chato, Pink, Meat and Suck. Bromatological chemical analysis by official methods (AO...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Surco-Laos, Felipe, Tipiana, Rocío, Torres, Ysabel, Panay, Juan, Valle, Manuel
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2017
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/214
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/214
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Mango
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