DETERMINATION OF MAXIMUN RETENTION OF BIOACTIVE COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY ON NECTAR OF TREE TOMATO (Solanum betaceaum Cav.)

Descripción del Articulo

The appropriate parameters to produce nectar of tree tomato (Solanum betaceaum Cav.), with a greater retention on the content of ascorbic acid, phenolic compounds, total carotenoids and antioxidant capacity that are present in the raw material, were established. The content of bioactive compounds in...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Rojas Benites, Daniella S., Repo de Carrasco, Ritva, Encina Zelada, Christian R.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2017
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/195
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/195
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:tree tomato
ascorbic acid
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