Genotypic identification of Bacillus sp isolated from canned white asparagus (Asparagus officinalis) during the production/processing chain in northern Peru

Descripción del Articulo

Bacillus strains isolated from several stages of white asparagus production/processing before/after thermal treatment were characterized molecularly by BOX–PCR amplification and 16S ribosomal gene sequencing.
Detalles Bibliográficos
Autores: Velezmoro Sánchez, Carmen Eloisa, Ramos, E, Garcia, C, Zuniga, D
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2012
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/1129
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/1129
https://doi.org/10.1007/s13213-011-0362-y
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Molecular characterization
Bacillus
Asparagus officinalis
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.01.06
Descripción
Sumario:Bacillus strains isolated from several stages of white asparagus production/processing before/after thermal treatment were characterized molecularly by BOX–PCR amplification and 16S ribosomal gene sequencing.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).