“Masato de Yuca” and “Chicha de Siete Semillas” Two Traditional Vegetable Fermented Beverages from Peru as Source for the Isolation of Potential Probiotic Bacteria

Descripción del Articulo

Open Access funding provided thanks to the CRUE-CSIC agreement with Springer Nature. This research was funded by the Ibero-American Programme on Science and Technology for Development (CYTED), grant number 917PTE0537. The Spanish team was funded by the “Agencia Estatal de Investigación” and the “Fon...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Rebaza-Cardenas T.D., Silva-Cajaleón K., Sabater C., Delgado S., Montes-Villanueva N.D., Ruas-Madiedo P.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/2953
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/2953
https://doi.org/10.1007/s12602-021-09836-x
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Lactic acid bacteria
Fermented beverage
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01
Descripción
Sumario:Open Access funding provided thanks to the CRUE-CSIC agreement with Springer Nature. This research was funded by the Ibero-American Programme on Science and Technology for Development (CYTED), grant number 917PTE0537. The Spanish team was funded by the “Agencia Estatal de Investigación” and the “Fondo Europeo de Desarrollo Regional” (AEI/FEDER, UE), grant number PCIN2017-075″. The Peruvian team was funded by the National Council of Science and Technology and Innovation of Peru through its execution unit National Fund for Scientific, Technological and Technological Innovation (CONCYTEC/FONDECYT), grant No. 001–2017.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).