Optimization of extraction conditions of antioxidant phenolic compounds from mashua (Tropaeolum tuberosum Ruíz & Pavón) tubers

Descripción del Articulo

We thank Dr. Carlos Arbizu, International Potato Center (Lima, Peru) for providing the mashua genotypes. This research was supported by the CUI project of the Cooperation Universi- taire au Developpement (CUD, Belgium), and by the Consejo Nacional de Ciencia y Tecnolog´ıa (CONCYTEC, Peru).
Detalles Bibliográficos
Autores: Chirinos R., Rogez H., Campos D., Pedreschi R., Larondelle Y.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2007
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/740
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/740
https://doi.org/10.1016/j.seppur.2006.12.005
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Tubers
High performance liquid chromatography
pH effects
Phenols
Solvent extraction
Liquid solid method
Mashua genotypes
Solvent water ratio
Trolox
Plants (botany)
Extraction
Ph
Solvents
Pavon
Tropaeolaceae
Tropaeolum tuberosum
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#1.04.033
Descripción
Sumario:We thank Dr. Carlos Arbizu, International Potato Center (Lima, Peru) for providing the mashua genotypes. This research was supported by the CUI project of the Cooperation Universi- taire au Developpement (CUD, Belgium), and by the Consejo Nacional de Ciencia y Tecnolog´ıa (CONCYTEC, Peru).
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