The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains

Descripción del Articulo

The authors are grateful to the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) for funding project n° 2016/18052-5; the National Council for Scientific and Technological Development (CNPq, Brazil) for funding project n° 401004/2014-7; and Cienciactiva for the A.C. Miano Ph.D. scholarship, from the “...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Miano A.C., Augusto P.E.D.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/804
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/804
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Ultrasonics
Cooking
Cultivation
Iron
Nutrients
Sulfur compounds
Cooking process
Ferrous sulfate
Fortification
Germination
Hydration process
Kinetics behaviors
Processing time
Pulses
Hydration
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.04.01
Descripción
Sumario:The authors are grateful to the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) for funding project n° 2016/18052-5; the National Council for Scientific and Technological Development (CNPq, Brazil) for funding project n° 401004/2014-7; and Cienciactiva for the A.C. Miano Ph.D. scholarship, from the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Inovación Tecnológica” (CONCYTEC, Peru; Contract 272-2015-FONDECYT).
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).