Glucosinolate content and myrosinase activity evolution in three maca (Lepidium meyenii Walp.) ecotypes during preharvest, harvest and postharvest drying

Descripción del Articulo

The authors are thankful to Ecoandino s.a.c for the maca material. This research was supported by the Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología (CONCYTEC), Peru.
Detalles Bibliográficos
Autores: Yábar E., Pedreschi R., Chirinos R., Campos D.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2011
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/693
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/693
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2011.02.021
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:thioglucosidase
Drying process
Glucosinolate contents
Glucosinolates
Lepidium meyenii
Maca
Methoxy
Myrosinase
Postharvest
Processing technique
Derivatives
Drying
glucosinolate
article
controlled study
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.04.01
Descripción
Sumario:The authors are thankful to Ecoandino s.a.c for the maca material. This research was supported by the Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología (CONCYTEC), Peru.
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