Aportes al estudio de la alimentación prehispánica y los cultivos andinos en el sector centro-sur de la Quebrada de Humahuaca (Argentina)

Descripción del Articulo

Food is a structuring and organising activity of social life, in which giving and receiving food becomes a symbol of the relationship within the group. In this opportunity, we will analyse culinary processing and consumption in the central-south sector of Quebrada de Humahuaca (northern Argentina) u...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Scaro, Agustina, Musaubach, Maria Gabriela
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2022
Institución:Pontificia Universidad Católica del Perú
Repositorio:PUCP-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.pucp.edu.pe:20.500.14657/193336
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Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:dental calculus
plant micro-remains
culinary equipment
Incas
Quebrada de Humahuaca
Tártaro dental
Microrrestos vegetales
Equipamiento culinario
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