DEHYDRATION OF EDIBLE MUSHROOMS (PLEUROTUS OSTREATUS)
Descripción del Articulo
The edible mushroom Pleurotus ostreatus have been subjected to thermal, chemical and thermal-chemical treatment. The results show that the chemical treatment produces a more effective enzymatic inactivation compared to the other two treatments. Also, the experimental study of fungi dehydration carri...
Autores: | , , , , |
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Formato: | artículo |
Fecha de Publicación: | 2003 |
Institución: | Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
Repositorio: | Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
Lenguaje: | español |
OAI Identifier: | oai:ojs.csi.unmsm:article/4490 |
Enlace del recurso: | https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4490 |
Nivel de acceso: | acceso abierto |
Materia: | Kinetics of dehydration edible fungi Pleurotus ostreatus dehydration fungi. Cinética de deshidratación hongos comestibles deshidratación de hongos. |
Sumario: | The edible mushroom Pleurotus ostreatus have been subjected to thermal, chemical and thermal-chemical treatment. The results show that the chemical treatment produces a more effective enzymatic inactivation compared to the other two treatments. Also, the experimental study of fungi dehydration carried out at 55 ° C reveals that the critical moisture content is 10.4 kg water / kg dry solids, the equilibrium moisture is 0.22 kg water / kg of solid . |
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Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
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