STUDY OF THE COMPOSITION OF PISCO OF DIFFERENT VARIETY OF GRAPES FROM PISCO FROM THE MUST TO THE PRODUCT (PART I - THE MUST)
Descripción del Articulo
It reproduces the process of preparing the pisco since the preparation of the grape juice to final product for seven of the eight varieties of grapes for Pisco. In this first part is reported the composition of the musts obtained and the fermented grape. The analysis is done by gas chromatography.
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Formato: | artículo |
Fecha de Publicación: | 2008 |
Institución: | Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
Repositorio: | Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos |
Lenguaje: | español |
OAI Identifier: | oai:ojs.csi.unmsm:article/4696 |
Enlace del recurso: | https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4696 |
Nivel de acceso: | acceso abierto |
Materia: | Grape pisco composition chromatography. Mosto Pisco composición uvas cromatografía. |
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STUDY OF THE COMPOSITION OF PISCO OF DIFFERENT VARIETY OF GRAPES FROM PISCO FROM THE MUST TO THE PRODUCT (PART I - THE MUST)ESTUDIO DE LA COMPOSICIÓN DEL PISCO DE DIFERENTES VARIEDADES DE UVAS PISQUERAS DESDE EL MOSTO HASTA EL PRODUCTO (PARTE I – El MOSTO)Linares F., ThaisGarrido S., AlbertoCárdenas L., LuisGrapepiscocompositionchromatography.MostoPiscocomposiciónuvascromatografía.It reproduces the process of preparing the pisco since the preparation of the grape juice to final product for seven of the eight varieties of grapes for Pisco. In this first part is reported the composition of the musts obtained and the fermented grape. The analysis is done by gas chromatography.Se reproduce el proceso de preparación del pisco desde la elaboración del mosto hasta el producto final para siete de las ocho variedades de uva pisqueras. En esta primera parte se reporta la composición de los mostos obtenidos y de los mostos fermentados. El análisis se realiza por cromatografía de gases.Universidad Nacional Mayor de San Marcos2008-12-31info:eu-repo/semantics/articleinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionapplication/pdfhttps://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4696Revista Peruana de Química e Ingeniería Química; Vol. 11 No. 2 (2008); 50-53Revista Peruana de Química e Ingeniería Química; Vol. 11 Núm. 2 (2008); 50-531609-75991726-2208reponame:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcosinstname:Universidad Nacional Mayor de San Marcosinstacron:UNMSMspahttps://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/4696/3769Derechos de autor 2008 Thais Linares F., Alberto Garrido S., Luis Cárdenas L.https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0info:eu-repo/semantics/openAccessoai:ojs.csi.unmsm:article/46962020-05-11T11:48:25Z |
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