Dietary fiber: an alternative for nutrition

Descripción del Articulo

Dietary fiber consists of a set of elements with different characteristics that provide several physical and chemical properties that determine clear physio­logical effects. Its consumption provides health benefits; however, it is below the recommended level both in Peru and many countries worldwide...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Villanueva-Flores, Rafael Mauricio
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2019
Institución:Universidad de Lima
Repositorio:Revistas - Universidad de Lima
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistas.ulima.edu.pe:article/4550
Enlace del recurso:https://revistas.ulima.edu.pe/index.php/Ingenieria_industrial/article/view/4550
Nivel de acceso:acceso abierto
Descripción
Sumario:Dietary fiber consists of a set of elements with different characteristics that provide several physical and chemical properties that determine clear physio­logical effects. Its consumption provides health benefits; however, it is below the recommended level both in Peru and many countries worldwide. This situation brings an opportunity for the Peruvian food industry to develop mass consumption products with high fiber content.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).