Rugosidad superficial de dos resinas compuestas después de la inmersión en bebidas gaseosas: estudio in vitro

Descripción del Articulo

Objective: Compare the surface roughness of two composite resins after immersion in carbonated beverages. Materials and methods: 160 resin discs (6 x 2 mm) were divided into 8 groups (n=20 per group) according to type of resin (Filtek™ Z350 XT® and Palfique LX5®) and type of immersion in beverages (...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Alarcón-Torres, Sharon Gianella, Chávez-Méndez, Martín Andrés
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2024
Institución:Universidad Científica del Sur
Repositorio:Revistas - Universidad Científica del Sur
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:revistas.cientifica.edu.pe:article/1834
Enlace del recurso:https://revistas.cientifica.edu.pe/index.php/odontologica/article/view/1834
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:surface roughness
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