DETERMINATION OF PROCESSING PARAMETERS THAT MAXIMIZE THE PERFORMANCE AND STABILITY OF THE UNGURAHUI NECTAR (Oenocarpus bataua, C. Martius)

Descripción del Articulo

The processing parameters that maximize the pulp yield and the stability of the ungurahui nectar were evaluated by means of the Taguchi and Response Surface methodologies. The raw material used came from the town of Yurimaguas, Loreto Region - Peru, and was subjected to weighing, selection, classifi...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Fuentes Gómez, María Cecilia, Guevara Pérez, Américo
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2020
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/196
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/196
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:ungurahui
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