INFLUENCE OF GROWTH ZONES ON THE PHYSICAL CHEMICAL COMPOSITION OF THE FRUIT OF Solanum betaceum Cav.

Descripción del Articulo

In the present research, the fruit of the tomato sacha (Solanum betaceum Cav.) From two zones of the Cajamarca region was evaluated, a morphological, compositional, proximal, mineralogical and phytochemical profile was evaluated. The average results of the analyzes were: morphological the proportion...

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Detalles Bibliográficos
Autores: Navarro Huaynates, Arturo A., Guzmán Loayza, Deysi, Gonzales Mora, Enrique
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/166
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/166
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Solanum betaceum
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