ENHANCEMENT OF THE ADSORPTIVE PROPERTIES OF BIOMATERIALS BY CHEMICAL MODIFICATION FOR THE ELIMINATION OF ANTIBIOTICS

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Antibiotics and pharmaceutical products have become emergent contaminants in residual waters due to the inefficient commercialization and distribution. This study proposes the use of waste materials from tea leaves of chamomile (CM), green tea (GT) and peppermint (PM) and their chemical modification...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: C. Silva, Jesie, Morante, Lizebel, Moreno, Carlos J., Cuizano, Norma A., Llanos, Bertha P., Navarro, Abel E.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/140
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/140
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Carboxylation
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