PHYTOCHEMISTRY COMPOSITION OF OIL´S SEEDS FRUIT OF "AGUAYMANTO", Physalis peruviana L.

Descripción del Articulo

The content of fatty acids and antioxidants in the oil of the seeds of fruit of "aguaymanto"were studied. The extraction of crude oil was carried out by the expeller pressing methodwith a yield of 18.09%. Fatty acids, tocopherols and sterols by chromatographic methodswere quantified. The o...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Chasquibol Silva, Nancy, Yácono Llanos, Juan Carlos
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2015
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/36
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/36
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Fatty acids
aguaymanto seeds
tocopherol
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Ácidos grasos
semillas de aguaymanto
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