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Optimization of processing parameters for the microencapsulation of soursop (Annona muricata L.) leaves extract: Morphology, physicochemical and antioxidant properties

Descripción del Articulo

Acknowledgments Mr. Jordán-Suárez thanks the financial support given by the Ministry of Education of Peru (MINEDU) through the project 179-2015-FONDECYT-DE for doctoral studies in Food Sciences at UNALM. The authors acknowledge the facilities provided by the Center of Spectroscopy and Electron Micro...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Jordán-Suárez O., Glorio-Paulet P., Vidal L.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/3033
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/3033
https://doi.org/10.17268/SCI.AGROPECU.2021.018
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Microencapsulation
Bioactive compounds
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#1.03.01
Descripción
Sumario:Acknowledgments Mr. Jordán-Suárez thanks the financial support given by the Ministry of Education of Peru (MINEDU) through the project 179-2015-FONDECYT-DE for doctoral studies in Food Sciences at UNALM. The authors acknowledge the facilities provided by the Center of Spectroscopy and Electron Microscopy (CESMI) of the University of Concepcion and the support provided by Dr. Gladys Ocharan for the SEM-EDS images analysis in Lima.
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