Determination of content of ascorbic acid on camu camu drying liofilization

Descripción del Articulo

The results of research, we allow see, the speed of the cooling and warning considerate the difference of mass loaded and diseing of the equipment for to cool and to heat the camu camu mass. The dry product in each case have pink color, suitables aroma and flavor, good solubility, whit moisture less...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Reyna M., L., Flores C, R., Ramírez C., I., Robles C., R., Ayala B., T., Gamarra A., S., Verástegui P., K.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2013
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revista UNMSM - Revista Peruana de Química e Ingeniería Química
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/6535
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/quim/article/view/6535
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Camu camu
ascorbic acid
dry
moisture
solubility
ácido ascórbico
secado
humedad
solubilidad
Descripción
Sumario:The results of research, we allow see, the speed of the cooling and warning considerate the difference of mass loaded and diseing of the equipment for to cool and to heat the camu camu mass. The dry product in each case have pink color, suitables aroma and flavor, good solubility, whit moisture less tan to 10 %. The difference of ascorbic acid contens in the fresh pulp and the dry samples is 22,75 mg, thus the most difference is 19,8 mg for the dry samples for 100 g of simple. The dry product characteristics would to used for to produce ice cream, nectar, extract, drink fortifies will permit the development zone agrarian
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