“Determinación de parámetros tecnológicos para obtención de harina de papa aérea (dioscorea bulbifera L.) Ñame Congo”
Descripción del Articulo
He present work of research is conducted with the purpose of establish them parameters appropriate for the obtaining of flour of Papa air (Dioscorea bulbifera L.) through dried with air hot, using dryer of trays with circulation of air by convection forced and flow parallel. He understood the study...
Autor: | |
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Formato: | tesis de grado |
Fecha de Publicación: | 2000 |
Institución: | Universidad Nacional de San Martin - Tarapoto |
Repositorio: | UNSM-Institucional |
Lenguaje: | español |
OAI Identifier: | oai:repositorio.unsm.edu.pe:11458/72 |
Enlace del recurso: | http://hdl.handle.net/11458/72 |
Nivel de acceso: | acceso abierto |
Materia: | DETERMINACION PARAMETROS TECNOLOGICOS OBTENCION HARINA PAPA AEREA DIOSCOREA BULBIFERA ÑAME CONGO |
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Nota importante:
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