“Elaboración de bebida instantánea y manjar en base de fréjoles huasca poroto ( phaseolus vulgaris) y caupi ( vigna unguiculata)”

Descripción del Articulo

The present work is the formulation and evaluation of mathematics of twenty alternatives based on two varieties of bean mixes; huasca bean (phaseolus vulgaris), Cowpea (vigna unquiculata), sapino(mussa spp.) banana, milk powder, wheat flour and sugar, by selecting the formulation of 477.5% bean, 4.5...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Chávez Salazar,Angel
Formato: tesis de grado
Fecha de Publicación:1992
Institución:Universidad Nacional de San Martin - Tarapoto
Repositorio:UNSM-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.unsm.edu.pe:11458/42
Enlace del recurso:http://hdl.handle.net/11458/42
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Elaboracion
bebidas
instantanea
manjar
frijoles
huasca
poroto
caupi
Descripción
Sumario:The present work is the formulation and evaluation of mathematics of twenty alternatives based on two varieties of bean mixes; huasca bean (phaseolus vulgaris), Cowpea (vigna unquiculata), sapino(mussa spp.) banana, milk powder, wheat flour and sugar, by selecting the formulation of 477.5% bean, 4.5% milk powder, 14.5% wheat flour, 9% banana sapino and 24.5% based on bean huasca bean and 50 sugar % bean, milk powder, 4% 14% wheat flour, 8% banana, 24% sugar based on Cowpea beans.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).