Exportación Completada — 

Bocadillo sostenible: un podcast sobre el consumo responsable de alimentos

Descripción del Articulo

Bocadillo Sostenible is a podcast of 15-minute episodes, which seeks to explore and question our food consumption habits taking into account the sustainability, environmental impact, and social impact of the food industry in Peru. It is focused on the divulgation of information and on recommendation...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Davies Gamarra, Lucia Andrea, Yori Davila, Valeria Vanessa
Formato: tesis de grado
Fecha de Publicación:2021
Institución:Universidad de Lima
Repositorio:ULIMA-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.ulima.edu.pe:20.500.12724/15041
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12724/15041
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Podcasts
Radio digital
Consumo responsable
Alimentos
Aspectos nutricionales
Digital audio broadcasting
Responsible consumption
Food
Nutritional aspects
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#5.08.00
Descripción
Sumario:Bocadillo Sostenible is a podcast of 15-minute episodes, which seeks to explore and question our food consumption habits taking into account the sustainability, environmental impact, and social impact of the food industry in Peru. It is focused on the divulgation of information and on recommendations for responsible consumption practices. Through the presence of the podcast on different distribution platforms, and the creation of complementary content on social networks, we achieved knowledge increase about the responsible consumption of food from the public.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).