Estudio de prefactibilidad para la instalación de una planta de elaboración de un complemento alimenticio en polvo a base de harina de sangre de pollo y cacao

Descripción del Articulo

The project involves the creation of a food supplement based on chicken blood flour and cocoa powder to help feed people, given the existing high levels of malnutrition. The development of the product is based in chicken blood flour for its high iron content compared with other, which represents a n...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Urrelo Costa, Renzo Renato
Formato: tesis de grado
Fecha de Publicación:2016
Institución:Universidad de Lima
Repositorio:ULIMA-Institucional
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:repositorio.ulima.edu.pe:20.500.12724/3227
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12724/3227
http://doi.org/10.26439/ulima.tesis/3227
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Chicken blood meal
Cocoa meal
Dietary supplements
Harina de cacao
Suplementos dietéticos
Harina de sangre de pollo
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.04
Descripción
Sumario:The project involves the creation of a food supplement based on chicken blood flour and cocoa powder to help feed people, given the existing high levels of malnutrition. The development of the product is based in chicken blood flour for its high iron content compared with other, which represents a new differential factor.
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