Corn production in Ollantaytambo during the 18th century
Descripción del Articulo
Corn is a cereal of humid and temperate climate. The warm valleys of the coast are its natural growth space. In the mountains, its cultivation is possible only in sheltered ravines, where the slope of the land makes it difficult to produce on a large scale. For its massive introduction into the Ande...
Autores: | , |
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Formato: | artículo |
Fecha de Publicación: | 1980 |
Institución: | Universidad Católica San Pablo |
Repositorio: | Revistas - Universidad Católica San Pablo |
Lenguaje: | español |
OAI Identifier: | oai:revistas.ucsp.edu.pe:article/1155 |
Enlace del recurso: | https://revistas.ucsp.edu.pe/index.php/Allpanchis/article/view/1155 |
Nivel de acceso: | acceso abierto |
Materia: | Ollantaytambo-Cusco producción agrícola Cusco maíz corn |
Sumario: | Corn is a cereal of humid and temperate climate. The warm valleys of the coast are its natural growth space. In the mountains, its cultivation is possible only in sheltered ravines, where the slope of the land makes it difficult to produce on a large scale. For its massive introduction into the Andes, it was necessary to fill in the slopes and channel the waters. |
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Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).
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