ANTIOXIDANT ACTIVITY in vitro OF AQUEOUS EXTRACT OF Allium sativum variety HUARALINO

Descripción del Articulo

The aim of this studio was to evaluate in vitro the bulb antioxidant activity of Allium sativum var. huaralino. Tests were conducted to study the sulfur secondary metabolites, allicin and quantifying organic compounds of low molecular weight with thiol group. For oxygenated metabolites it was evalua...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Suárez Cunza, Silvia, Castro Luna, Américo, Ale Borja, Neptalí
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2014
Institución:Sociedad Química del Perú
Repositorio:Revista de la Sociedad Química del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:rsqp.revistas.sqperu.org.pe:article/184
Enlace del recurso:http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/184
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Allium sativum
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