La química del café, una taza para quimiofóbicos

Descripción del Articulo

This editorial in Revista de Quimica highlights a new article in the series "Chemistry on your Plate," dedicated to the chemistry of the processes involved in processing coffee beans into ready-to-drink beverages. Also featured in this first issue are other articles focused on biocosmetics...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Ortega-San-Martin, Luis
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2025
Institución:Pontificia Universidad Católica del Perú
Repositorio:Revistas - Pontificia Universidad Católica del Perú
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:revistaspuc:article/31353
Enlace del recurso:http://revistas.pucp.edu.pe/index.php/quimica/article/view/31353
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:coffee
biocosmetics
synthetic fuel
café
biocosméticos
combustible sintético
Descripción
Sumario:This editorial in Revista de Quimica highlights a new article in the series "Chemistry on your Plate," dedicated to the chemistry of the processes involved in processing coffee beans into ready-to-drink beverages. Also featured in this first issue are other articles focused on biocosmetics and green synthetic fuels.
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