Effect of Dry Heat Puffing on Nutritional Composition, Fatty Acid, Amino Acid and Phenolic Profiles of Pseudocereals Grains

Descripción del Articulo

This work was supported by the Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO, Spain) and FEDER programme from the European Commission (grant number AGL2013–43247-R). E. P. acknowledges the MINECO and European Social Fund for her “Ramón y Cajal” grant. L. P-M. acknowledges the Consejo Nacional de C...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Paucar-Menacho, Luz María, Duenãs M., Penãs E., Frias J., Martínez-Villaluenga C.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/850
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/850
https://doi.org/10.1515/pjfns-2018-0005
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Pseudocereals
Amino acids
Fatty acids
Descripción
Sumario:This work was supported by the Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO, Spain) and FEDER programme from the European Commission (grant number AGL2013–43247-R). E. P. acknowledges the MINECO and European Social Fund for her “Ramón y Cajal” grant. L. P-M. acknowledges the Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología (CONCYTEC, Perú) for fi nancial support.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).