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Descriptive analysis of bacon smoked with Brazilian woods from reforestation: methodological aspects, statistical analysis, and study of sensory characteristics

Descripción del Articulo

The authors are grateful to the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) for funding the project No 2016/15012-2, and Cienciactiva for the Erick Saldaña PhD scholarship, from the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica (CONCYTEC, Peru; Contract 104-2016-FONDECYT)....

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Detalles Bibliográficos
Autores: Saldaña E., Castillo L.S., Sánchez J.C., Siche R., de Almeida M.A., Behrens J.H., Selani M.M., Contreras-Castillo C.J.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2018
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/564
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/564
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.02.014
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Wood
Principal component analysis
Reforestation
Smoke abatement
Bacon
Bambusa vulgaris
Descriptive analysis
Methodological aspects
Negative control
Sensory characteristics
Sensory profiles
Sensory profiling
Sensory analysis
Acacia
adolescent
adult
analysis
animal
Bambusa
Brazil
Eucalyptus
female
human
male
meat
middle aged
pig
smoke
standards
taste
Adolescent
Adult
Animals
Female
Humans
Male
Meat Products
Middle Aged
Smoke
Swine
Taste
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.04.01
Descripción
Sumario:The authors are grateful to the São Paulo Research Foundation (FAPESP, Brazil) for funding the project No 2016/15012-2, and Cienciactiva for the Erick Saldaña PhD scholarship, from the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica (CONCYTEC, Peru; Contract 104-2016-FONDECYT).
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