Descriptive and hedonic sensory perception of Brazilian consumers for smoked bacon

Descripción del Articulo

The authors are indebted to São Paulo Research Foundation (FAPESP) for financial support the project No 2016/15012-2. E. Saldaña received the support of the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica - CONCYTEC” from Peru (CIENCIACTIVA programme, PhD scholarship contract agree...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Saldaña E., Saldarriaga L., Cabrera J., Behrens J.H., Selani M.M., Rios-Mera J., Contreras-Castillo C.J.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2019
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/565
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/565
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.08.023
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Wood
Meats
Bacon
Check-all-that-apply (CATA) questions
Liquid smoke
Profile method
Sensory characterization
Sensory perception
fragrance
adolescent
adult
analysis
animal
Brazil
consumer attitude
female
food handling
food preference
human
male
meat
middle aged
pig
procedures
smoke
standards
taste
Adolescent
Adult
Animals
Consumer Behavior
Female
Food Handling
Food Preferences
Humans
Male
Meat Products
Middle Aged
Odorants
Smoke
Swine
Taste
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#4.04.01
Descripción
Sumario:The authors are indebted to São Paulo Research Foundation (FAPESP) for financial support the project No 2016/15012-2. E. Saldaña received the support of the “Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica - CONCYTEC” from Peru (CIENCIACTIVA programme, PhD scholarship contract agreement No. 104-2016-FONDECYT). J. Rios-Mera is thankful to “Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior” (CAPES) for the PhD scholarship. The authors would like to thank the reviewers, whose constructive comments have allowed us to improve this paper.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).