Optimization of a natural low-calorie antioxidant tea prepared from purple corn (Zea mays L.) cobs and stevia (Stevia rebaudiana Bert.)

Descripción del Articulo

The authors acknowledge INNOVATE-PERU for funding the project “Development of purple corn filters with quince and stevia leaves as a proposal for a fruit infusion with high antioxidant capacity, naturally sweetened and with a high level of pleasure in LECOLE PRODUITS S.A.C.'': contract 027...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Díaz-García, A., Salvá-Ruíz, B., Bautista-Cruz, N., Condezo-Hoyos, L.
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2021
Institución:Consejo Nacional de Ciencia Tecnología e Innovación
Repositorio:CONCYTEC-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.concytec.gob.pe:20.500.12390/3032
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.12390/3032
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.111952
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Tea
Anthocyanins
Antioxidant capacity
Infusion
Purple corn cob
https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.04.01
Descripción
Sumario:The authors acknowledge INNOVATE-PERU for funding the project “Development of purple corn filters with quince and stevia leaves as a proposal for a fruit infusion with high antioxidant capacity, naturally sweetened and with a high level of pleasure in LECOLE PRODUITS S.A.C.'': contract 027-INNOVATEPERU-PIEC1-2019. Also, A. DÍAZ-GARCÍA recognizes the scholarship from the Concytec-Banco Mundial project (Funds Award Agreement No. 02-2018-FONDECYT-BM), through its executing unit, Fondo Nacional de Desarrollo Científico, Tecnológico y de Innovación Tecnológica (Fondecyt).
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).