Effect of the green tea on the formation of the bacterian plaque for Streptococcus mutans.

Descripción del Articulo

In order to determine the effect of the infusion of the green tea to 10 % w/v in plaque formation for Streptococcus mutans ATCC 25175; carried out successive cultures every 24 hours, up to 7 days, in broth saccharose to 5 %. The results showed a notarial decrease and lack of adherence in the plaque...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Moromi Nakata, Hilda, Martinez Cadillo, Elba
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2006
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revista UNMSM - Odontología Sanmarquina
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/5348
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/odont/article/view/5348
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:S. mutans
Green Tea
Plaque bacterial
Té verde
Placa bacteriana
Descripción
Sumario:In order to determine the effect of the infusion of the green tea to 10 % w/v in plaque formation for Streptococcus mutans ATCC 25175; carried out successive cultures every 24 hours, up to 7 days, in broth saccharose to 5 %. The results showed a notarial decrease and lack of adherence in the plaque formation at wiere of nichrone cultures with infusion of green tea with respect at control culture.
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