Native foods from Peru to the world

Descripción del Articulo

I am writing my 12th book in my aim to contribute to Universidad San Ignacio de Loyola’s commitment to cast a spotlight on the importance of Peru’s indigenous foods, popular for their nutrition and health properties, flavor, aroma, different colors and rich phytochemical content, the foundation of a...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autor: Blanco de Alvarado-Ortiz, Teresa
Formato: libro
Fecha de Publicación:2016
Institución:Universidad San Ignacio de Loyola
Repositorio:USIL-Institucional
Lenguaje:inglés
OAI Identifier:oai:repositorio.usil.edu.pe:20.500.14005/9482
Enlace del recurso:https://hdl.handle.net/20.500.14005/9482
https://dx.doi.org/10.20511/USIL.book/9786124119804
Nivel de acceso:acceso embargado
Materia:Cultivos de grano
Producto agrícola
Tubérculos
Hortalizas
Descripción
Sumario:I am writing my 12th book in my aim to contribute to Universidad San Ignacio de Loyola’s commitment to cast a spotlight on the importance of Peru’s indigenous foods, popular for their nutrition and health properties, flavor, aroma, different colors and rich phytochemical content, the foundation of a cuisine that is highly valued today across the globe. Also worth recognizing is the fact that, in our country, vegetable production is a determinant of our national heritage.
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).