Importance of the use of coffee in the beginning of oral life in patients operated on the lower gastrointestinal tract.: Importancia del uso del café en el inicio de la vida oral en pacientes operados de tubo digestivo bajo.

Descripción del Articulo

Background: The use of coffee in patients undergoing surgery of the lower gastrointestinal tract promotes the stimulation of peristalsis, favors tolerance to the initiation of the oral route as well as early progression to the soft diet. Objective: To present the clinical effects of starting the ora...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: Montiel-Jarquín , Álvaro José, Saldaña Villanueva, Joshua, Ramírez-Serrano, Roberto, Bautista-Soto, Edgar, Rojas-Velasco, María Fernanda, Bertado Ramírez, Nancy Rosalia, García-Galicia, Arturo
Formato: artículo
Fecha de Publicación:2024
Institución:Universidad Ricardo Palma
Repositorio:Revistas - Universidad Ricardo Palma
Lenguaje:español
inglés
OAI Identifier:oai:oai.revistas.urp.edu.pe:article/6741
Enlace del recurso:http://revistas.urp.edu.pe/index.php/RFMH/article/view/6741
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:Café
Tubo Digestivo
Cirugía
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