Culture of standardization

Descripción del Articulo

The culture of standardization has become a competitive advantage; develop those who will survive, and those who do not, will be isolated in the market. Have been established quality standards (ISO 9000), environmental (ISO 14000), on laboratory accreditation (ISO 25) on food (HACCP) and drugs (NCF)...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores: García Pantigozo, Manuel, Yenque de Dios, Julio, Gil Benites, Wilber
Formato: artículo
Fecha de Publicación:1998
Institución:Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Repositorio:Revistas - Universidad Nacional Mayor de San Marcos
Lenguaje:español
OAI Identifier:oai:ojs.csi.unmsm:article/6417
Enlace del recurso:https://revistasinvestigacion.unmsm.edu.pe/index.php/idata/article/view/6417
Nivel de acceso:acceso abierto
Materia:culture
standardization
cultura
normalización
Descripción
Sumario:The culture of standardization has become a competitive advantage; develop those who will survive, and those who do not, will be isolated in the market. Have been established quality standards (ISO 9000), environmental (ISO 14000), on laboratory accreditation (ISO 25) on food (HACCP) and drugs (NCF). 
Nota importante:
La información contenida en este registro es de entera responsabilidad de la institución que gestiona el repositorio institucional donde esta contenido este documento o set de datos. El CONCYTEC no se hace responsable por los contenidos (publicaciones y/o datos) accesibles a través del Repositorio Nacional Digital de Ciencia, Tecnología e Innovación de Acceso Abierto (ALICIA).